Cykelstativ Til 2 El Cykler Frisk

Cykelstativ Til 2 El Cykler Frisk. Med denne kan man transportere hele 2 cykler med en vægt på op til 30 kg. Konisk er velegnet til alle dækbredder og anbefales specifikt til montainbikes pga. Hvis du skal på en længere tur, for eksempel til udlandet, kan vi i stedet anbefale en af vores andre modeller.

10578556024550880628

Bedst 10578556024550880628

Cykelholdere i flere størrelser og priser. Selvom man ikke skulle tro det, er de endda lette at håndtere og montere på bilen, og er derfor et godt valg til kortere køreture. Og når vi siger alle slags cykler, så mener vi virkelig alle.uanset om du har en herrecykel, damecykel eller børnecykel, er vi altså sikre på, at vores cykelstativer nok skal kunne hjælpe dig med at holde styr på jeres cykler, når de ikke er i brug. Her vist monteret på søjler med fodplader.

Og når vi siger alle slags cykler, så mener vi virkelig alle.uanset om du har en herrecykel, damecykel eller børnecykel, er vi altså sikre på, at vores cykelstativer nok skal kunne hjælpe dig med at holde styr på jeres cykler, når de ikke er i brug.

322 konisk 45 grader til væg eller søjlemontering. Selvom man ikke skulle tro det, er de endda lette at håndtere og montere på bilen, og er derfor et godt valg til kortere køreture. Find cykelholdere til 2, 3, 4 cykler. Her vist monteret på søjler med fodplader. Alsidig model som passer til bl.a. Hos harald nyborg har vi et kæmpe udvalg af diverse cykelstativer, som passer til alle slags cykler. De lidt bredere dæk på disse cykler.

10578556024550880628

Kan også bestilles til nedstøbning. Selvom man ikke skulle tro det, er de endda lette at håndtere og montere på bilen, og er derfor et godt valg til kortere køreture. Hvis du skal på en længere tur, for eksempel til udlandet, kan vi i stedet anbefale en af vores andre modeller. 322 konisk 45 grader til væg eller søjlemontering. 321 konisk 90 grader til væg eller søjlemontering. Hos harald nyborg har vi et kæmpe udvalg af diverse cykelstativer, som passer til alle slags cykler. De lidt bredere dæk på disse cykler. Cykelholdere i flere størrelser og priser. Cykelhjulene fastgøres med hurtigspændende remme. Cykelstativet er et meget alsidigt cykelstativ der tager de fleste former for cykler, også fremtidige cykler. Fordi den kan foldes op er det nemt at bevæge rundt uden at få ondt i ryggen.. Cykelholdere i flere størrelser og priser.

Popular posts from this blog

Samling Logo Universitas Warmadewa Terbaru Fremragende